Nautor Swan tilføjer en superyacht til sit portfølje med lanceringen af ClubSwan 125.

Det går godt med at lange hurtige svaner over disken i Finland. Så nu skruer man op for ambitionerne og laver en duoble-up i produktionslinien.

CLUBSWAN 125: Nautor’s nyeste afkom – ClubSwan-divisionen – har så meget succes, at den finske top-producent, som i forvejen var på den helt store klinge, for alvor melder sig som en værdig modstander på markedet for superyachts.

Det gør finnerne med lanceringen af den nye ClubSwan 125, som den ekstremt dygtige designer, Juan Kouyoumidjan, har slået stregerne til. Juan har tegnet et hav af både. Blandt andre har han Volvo Ocean Race-både – hans både er løbet med tre sejre, to OL-guldmedaljer, syv VM-titler og seks America’s Cup-kampagner på CV’et.

Og Juan Kouyoumidjians ambitioner med ClubSwan 125 er lige så store som båden selv.

– Hver Supermaxi er unik, men der er ingen, som er gået så langt som den nye ClubSwan125. Under dæk får de nye ejere masser af plads og en finish, hvor der er brugt tid og energi på hver eneste brik i fremstillingen. Ved roret får de nye ejere suset ved at sejle den hurtigste enkeltskrogsbåd, der nogen sinde er fremstillet, siger han om bådens performance.

 

 

 

 

DEL
Tidligere artikelAsaa Bådelaug indkalder til stormøde
Næste artikelBeneteau Figaro 3 er i vandet
Mick Anderson er uddannet fotojournalist fra Danmarks Journalisthøjskole og Morgenavisen Jyllands-Posten. Han har i 15 år skrevet for danske magasiner som Bådmagasinet og Bådnyt, hvor han har været webredaktør, testsejler, journalist og fotograf. I dag arbejder Mick hovedsageligt for danske og udenlandske medier og virksomheder, når han ikke laver nyheder og fjernsyn på TV2 Nord.