Få din egen PR-afdeling på klippekort

0

Mange virksomheder har ikke overskud til at få fortalt deres gode historier. Samtidigt med at færre og færre køber de traditionelle og trykte bådmagasiner, bliver behovet for at være synlige på nettet større og større.

Det kan vi hjælpe din virksomhed med.

SejlerNews.dk er et nyhedssite om både, bådbranchen, sejlsport, kapsejlads, tursejlads, udstyr, nye både og alt det, der hører til, når man interesserer sig for at sejle.

Og vi lever af at fortælle de gode historier. Vi vil også gerne fortælle din!

Derfor introducerer vi nu et tilbud til den danske bådbranche, som vil øge synligheden af din virksomhed. For vi sparker til dåsen, når vi giver den gas på tasterne, med kameraet eller i telefonen, når vi promoverer vores historier.

Det betyder, at din virksomhed kan bruge vores journalister, fotografer og tv-folk til at få fortalt jeres nyheder til omverdenen.

Og vi stopper ikke, når vi har bragt historien på SejlerNews.dk – nej, vi arbejder for jer med at få sendt historien rundt til de aftagere, som I mener er relevante. Det kan være aviser – nationale og lokale, udenlandske medier, journalister, andre netmedier, bådmagasiner etc.

Vi laver PR – baseret på klassiske nyhedsværdier som troværdighed, aktualitet, relevans og interesse. Vi er ikke spindoktorer, men elsker at få de gode historier bragt ud til de rigtige aftagere og til læserne.

Vi lægger ikke navn til hvad som helst. Historien skal være sand, og passer den ikke ind i vores portfølje, takker vi nej til opgaven.

Men ellers er vores evner som formidlere til leje. Vi kan hjælpe jer med at lave professionelle artikler, fotos og video og markedsføring på time-, dags- og månedsbasis.

Kontakt os for en uforpligtende snak.  


Journalistiske nyhedsartikler

Hos SejlerNews har vi tilknyttet en række journalister og kommunikationuddannede skribenter foruden et netværk af professionelle fotografer og videofolk, som er klar til at rykke ud til din virksomhed og agere jeres PR-afdeling for en dag. 

På den måde får din virksomhed en kommunikationsafdeling på dagsbasis, og vi hjælper med at få jeres budskab ud til jeres kunder, samarbejdspartnere, relevante medier, sociale medier og til sidst vores egne læsere på SejlerNews.

Alt i en samlet pakke. Vi gør i PR. Og vi er gode til at få tingene læst. Vi måler på resultaterne

Mange virksomheder har erkendt værdien af journalistiske nyhedsartikler, hvor virksomhederne får mulighed for at rådgive deres potentielle købere med gode råd på vores medier.

Vi tilbyder derfor virksomheder, der ikke selv ønsker at skrive nyhedsartikler en løsning, hvor en af vores professionelle freelance skribenter formulerer et præcist og rammende budskab i nyhedsartiklerne om din virksomhed til din virksomheds potentielle købere.

Fortæl “Den gode historie” om din virksomhed. Historierne vil blive set af både læserne samt Googles søgerobotter og ikke mindst bringer vi dine nyheder på den tilhørende Facebook side til SejlerNews.

Antal journalistiske nyheder Værdi Pris ekskl. moms
1 stk. journalistisk nyhed 4.500 kr. 4.500 kr.
5 stk. journalistiske nyheder 22.500 kr. 18.500 kr.
10 stk. journalistiske nyheder 45.000 kr. 37.000 kr.

Alle priser er excl. moms


Reklamefotografi

Skal I have lavet

  • Reklamebilleder
  • Portrætter
  • Produktbilleder
  • Kampagnetiltag
  • Eller noget helt andet

Så kan vores fotografer hjælpe jer. Alle er uddannet som fotojournalist på Danmarks Journalisthøjskole eller som reklamefotograf, og vores kvalitet bruges af danske og internationale firmaer på øverste hylde.

Giv os et kald – 2711 4450 – eller send en mail – så giver vi et uforpligtende tilbud på jeres opgave.