Beneteau udvider sin Oceanis serie med en 62 fods cruiser

0
Den nye Beneteau Oceanis 62

Den nye Beneteau Oceanis Yacht 62 er kommet frem via et samarbejde mellem Berret Racoupeau Yacht Design og den italienske stylist Pierangelo Andreani. Beneteau Oceanis Yacht 62 er den første i rækken, Oceanis Yacht 62 er bygget op om tanken om at have en vidunderlig tid på vandet og masser plads til det sociale liv ombord.

Designet er beroligende, og samtidig skiller det sig ud fra mængden af andre både i denne klasse. Især med sine særprærede store vinduer i salon siderne. Ombord har man alt, hvad man kan forvente af en ekstraordinær båd i denne størrelse og lidt til.

Layoutet er bygget med fokus på det store åbne cockpit oppe samt den store salon under dæk med plads til mange mennesker begge steder.

Lækkert design om læ.
Lækkert design om læ.

Men samtidig skal der også være plads til at trække sig tilbage i en af de store kahytter. I cockpittet kan man som option få en stor hardtop, som er en god og innovativ løsning, der beskytter mod solen og dårligt vejr.

Agterspejlet kan lukkes ned via. hydraulik, og her får man en kæmpe stor platform frem, der giver direkte adgang til havet uden at tage plads og komfort fra selve cockpittet. Der er nedgang til platformen fra begge sider af stuverummet til for eksempel en RIB.

Se video

Beneteau Oceanis 62.
Beneteau Oceanis 62.

Under dæk byder båden på store agter kahytter med hvert deres separate toiletrum og bad. Stor åben salon med stort og veludstyret pantry. Længere fremme ligger owerns cabin med tilhørende eget bad og toilet.

Båden sælges af Risbjerg og koster 6.399.000 kroner med standardudstyr.

Længde overalt: 19.07 m
Bredde: 5.33 m
Dybgang: 2,90 m
Ballast – dyb køl: 5900 kg
Ballast – kort køl: 6800 kg
Mastehøjde:27,40 m
Vægt: 24170 kg
Tankkapacitet: 460 L
Ferskvandstank: 1060 L
Motorkraft: 160 Hk
Storsejl: 94,30 m2
Genoa (105%): 87,60 m2
Asymmetrisk spiler: 250 m2
Architects / Designers: Naval Architect: Berret-Racoupeau Yacht Design / Design: Andreani Design