Aston Martin gør indtog på bådscenen med lækker 37 fods motorbåd

0
Aston Martin - AM 37. Foto: Carlo Borlenghi.
Aston Martin - AM 37. Foto: Carlo Borlenghi.

Det er ikke første gang i verdenshistorien, at et stort mærke lancerer en båd i eget navn. Alligevel må man komplimentere Aston Martin for et lækkert design på deres 37 fods daycruiser.

Den nye motorbåd er blevet til i et samarbejde mellem Aston Martins designere og Quintessence Yachts og blev afsløret tidligere på året på Monaco Yacht Show. Designet afslører et tæt samarbejde mellem designere fra bil- og bådbranchen, som har ført til en stylet og strømlinet lækker motorbåd.

Båden er, ligesom bilerne, en ganske potent størrelse og med gashåndtaget i bund, klatrer nålen over 50 knob. I produktionen er det samme folk, der har arbejdet på den legendariske DB11-sportsvogn, som har arbejdet på interiørdetaljerne.

Stregerne er slået i samarbejde mellem Aston Martins designchef, Marek Reichman, og hans team på den ene side og båddesigner Mulder Design på den anden.

– AM37 viser tydelig Aston Martins dna i et maritimt koncept og afspejler vores værdier i form af kraft, skønhed og sjæl, siger Marek Reichman om motorbåden.

AM37 er en moderne day-cruiser, som også kan bruges til overnatning, hvis man sænker bordet og lægger madrasser på. Der er naturligvis både intelligent belysning og air-condition i kahytten, hvor man også finder køleskab, mikrobølgeovn, kaffemaskine og toilet.

I cockpittet er der plads til otte personer i den lækre lædersofa.

Til at skubbe skønheden frem over bølgerne har Aston Martin valgt at tilbyde to motormuligheder: En AM37-løsning med to 370Hk Mercury diesel-motorer – og en AM37S-version, der når over 50 knob, ved hjælp af to gange 520Hk Mercury-motorer.

Læs mere om AM37 her.